Увага! Конкурс!


Щедра і багата земля Путильщини на різноманітні і захоплюючі дива природи. Але не менш цікавими є і рукотворні памятки, які створені геніальними руками і творчим розумом жителів нашого краю.
Путильське товариство «Гуцульщина» презентує новий проект «Сім чудес Путильщини».
Реалізація цього проекту буде проходити у два етапи.
Перший – інтернет-голосування за найбільш цікаві і привабливі пам’ятки природи і пам’ятки людської діяльності.
Авторитетна комісія ретельно відібрала тридцять один об’єкт. Серед номінантів – дива природи краю (печери, водоспади, перевали, скелі, хребти, озера, вершини тощо) та об’єкти створені людськими руками (церкви, що мають статус памяток архітектури, музеї). Крім того до переліку претендентів внесено і звіринець у Селятинському лісництві.
Запрошуємо всіх бажаючих та небайдужих до майбутнього нашого гуцульського краю прилучитись до акції і взяти участь у інтернет-голосуванні. Проголосуйте за ті чи інші об’єкти, які на вашу думку заслуговують стати переможцями даного проекту. Для цього у маленькому віконечку внизу пам’ятки поставте відмітку, натиснувши один раз кнопкою мишки. Нагадуємо, що з кожного комп’ютера можна проголосувати за любі об’єкти лише один раз. При повторному натисканні результат голосування анулюється. Але ви можете проголосувати за декілька об'єктів, які, на вашу думку, цього заслуговують. Голосування проводиться до 10 листопада 2017 року.
Другий – підведення підсумків проекту. Орієнтовний термін проведення другого етапу – середина листопада 2017.

 Михайло ГРИГОРЯК,
 голова Путильського районного товариства «Гуцульщина»